Badrumsvaskar

Skapa din drömbadrum med vårt mångsidiga utbud av skräddarsydda handfat.

 

Våra skräddarsydda vaskar erbjuder en bred variation av alternativ för att förhöja din badrumsupplevelse. Oavsett din inredningsstil eller behov, har vi handfat som kan anpassas för att skapa en unik atmosfär i ditt hem.

För de som önskar en modern och sofistikerad touch, finns våra handfat med elegant design och anpassningsbara hylllösningar. Dessa alternativ ger dig friheten att skapa en plats som är helt unik för dig.

För de som föredrar en avkopplande atmosfär, erbjuder Silence-handfat med sin värmande och lugnande design en fristad för avkoppling. Storlekarna varierar för att passa olika utrymmen och preferenser.

Elegance-handfat ger dig möjlighet att välja mellan olika texturer och specialanpassningar, vilket skapar en enhetlig och elegant design i ditt badrum.

Med Marie Top och Marie-vaskar får du flexibilitet genom olika monteringsalternativ och formgjuten design. Deras mjuka hörn och olika ytbehandlingar passar perfekt in i olika badrumsstilar.

Evita kombinerar teknologi och design för att erbjuda komfort i olika storlekar och former. Dessa handfat utgör en utmärkt lösning för de som söker både funktionalitet och stil.

Våra Reflection-handfat är innovativa och mångsidiga med dubbel dränering och eleganta linjer. Dessa vaskar passar olika stilpreferenser och skapar en stilfull atmosfär.

Simplicity-vaskar erbjuder en minimalistisk och praktisk design med moderna linjer, perfekt för de som föredrar en enkel och smart lösning.

Oavsett vilken handfatmodell du väljer, så erbjuder vi anpassningsmöjligheter som gör att du kan skapa det badrum du alltid drömt om. Våra handfat finns tillgängliga i olika storlekar och kan tillverkas i olika stenmaterial för att passa din individuella stil och behov.